Creation: Free Design

Advies

Een goed tuinadvies wordt bij Hoveniersbedrijf Verboom gebaseerd op de wensen van de klant. “Goed luisteren naar onze klanten is ons motto. We brengen altijd een bezoek op locatie, want een goed advies kan alleen worden gefundeerd op een inventarisatie van de huidige situatie, bereikbaarheid en omgevingsfactoren.

Zo is het bijvoorbeeld ontzettend belangrijk om te weten wat de zonnige en schaduwrijke plekken zijn. Of er bomen of gebouwen staan die beschutting bieden, of dat de tuin juist landelijk is gelegen. Omdat wij ons ervan bewust zijn dat de aanleg of renovatie van een tuin een flinke investering is, luistert deze informatie nauw. Dit alles speelt immers een rol bij het geven van een goed tuinadvies. En indien u zelf de huiseigenaar bent is het wellicht nog interessant om te weten dat een mooie en goed onderhouden tuin de waarde vermeerderd van uw woning. Dit geldt overigens ook voor de zakelijke markt.”

Een tuinadvies van Hoveniersbedrijf Verboom vindt daarom nooit telefonisch plaats. Alleen aan de hand van onze bevindingen ter plekke en een inventarisatie van uw persoonlijke tuinwensen maken wij een tuinadvies en een vrijblijvende offerte.